Vi levererar och monterar över hela skandinavien

PreBad både levererar och monterar. Vi kan agera så väl totalentreprenör som underentreprenör. Tjänsten är framtagen för att besvara fastighetsägares behov av kostnadseffektiva stambyten.

Beroende på konjunkturläge och olika marknadssituationer varierar tillgången på utförare. Ibland finns inte några anbudslämnare, ibland är prisnivån för hög och ibland har byggentreprenören inte tillräckligt med personal för att utföra hela renoveringen i egen regi. Oavsett vilket, finns vi där som en tillgänglig och kvalitativ utförare.

Steg för steg i bilder

Läs mer om vår renoveringstjänst, PreBad

Erfarna montörer

Våra montörer har utfört drygt 5000 stambyten med PreBad och bevisat att pris, effektivitet och kvalitet går att kombinera. Kvalitet är inte bara det tekniska och estetiska slutresultatet. PreBad satsar mycket på hur väl projektet genomförs från försäljning till eftermarknad. Vår platsledning är utbildad, administrativ och erfaren att kunna bedriva projekt med allt från ett till flera tusen badrum.

Hög utförandekvalitet

Vi har ett pressat pris oavsett land och ort jämfört med utförare av traditionella stambyten. Förklaringen till vårt låga pris är dels PreBads smarta konstruktion, dels vår automatiserade produktion av badrummen och dels att vi har anlitade montörer på många orter runt om i Skandinavien. Vi är en tillgänglig aktör oavsett land, stad och marknadssituation.

Färre yrkesgrupper i badrummet

Konstruktionen tillåter ett tvärfackligt arbete med få hantverkare inblandade i projekt. Vi tänker nytt och vill slopa skråtänkandet inom byggbranschen. Till exempel är våra montörer både snickare, rörmokare och elektriker vilket innebär en god produktionseffektivitet men även en uppskattad trygghet för de boende eftersom få personer vistas i deras lägenhet.

replica watch bracelets
replica watches patek philippe aquanaut
cheap replica watches paypal