PreBad är utvald som leverantör till ett stort projekt med stambyte. Denna gång är det Brf Västerby 2 i Järfälla som valt PreModul PX. Föreningen består av 464 badrum som kommer att renoveras mellan augusti 2014 och april 2016.

– Byggprocessen går snabbare och smidigare med PreModul eftersom de gamla väggarna inte behöver rivas”, säger Niclas Henriksson som är marknads- och försäljningschef på PreBad.

Föreningen har valt PreModul PX för att de vill att hela deras badrum ska bestå av keramik. PreModul PX finns i närmare 30 000 badrum och är uppskattad dels för dess estetiska valfrihet men även för konstruktionens kvalitet. Totalentreprenör för projektet är Eskilstuna Byggtjänst och VS-entreprenrör är Bravida i Sverige AB.

OLIKA ALTERNATIV HAR ANALYSERATS

– Vi har tillsammans med konsult och totalentreprenör analyserat olika alternativ för stambytet och konstaterat att PreModul är den bästa lösningen för det här projektet baserat på dels teknik men även på bostadsrättsföreningens önskemål”, säger Nicklas Andersson som är platschef på Bravida.